maanantai 27. kesäkuuta 2016Yksi kettuspinssi vielä lisää laitettuna kauppaan. :)

// One more foxie brooch listed in the shop. :)

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kirja laatikossa // A book in a box

Tein tällaisen kirjan jo hiukan yli vuosi sitten. Tässä esittely. Laatikko on linokaiverrus, "kirjan" kuva on serigrafialla painettu. Tämä on itseasiassa jo vähän ränsistynyt, kun oli vaihto-opiskelun aikana mukana näyttelyssä, jossa ihmiset saivat vapaasti koskea laatikkoon: avata, sulkea, nostaa taitetun kuvan ylös jne.

//I made this "book" about a year ago already. The picture of a bird skull and leaves in the cover of the box is a linocut. And this other part, with the tree, is a serigraph print. I really loved making this and I'm a little sad I haven't continued to do more lino- or woodcuts. Well, I have time to do those things in future I'm sure.

perjantai 17. kesäkuuta 2016

Rintaneuloja & ilmoitusasia // Brooches & announcement


Olen avannut Etsy-kaupan, ja sieltä pääset noutamaan itsellesi jonkun näistä kettusista tai karhuista.

Näissä on siis takana hakaneula-kiinnitys, jotta sen voipi laittaa laukkuun, takkiin tai mihin vain keksii. Jos Etsy ei ole sinulle kovin tuttu, niin täytyy sinne ensin kirjautua, jotta pääsee tekemään kauppoja. Mutta se ei ole ollenkaan vaikeaa! Kysy jos tulee jotain kysymistä :)
Tuonne kauppaan laittanen sitten kaikenlaista, kun nyt sen viimein sain pystyyn, joten muistahan käydä kurkkimassa. Vaikka varmaan kerron täälläkin mitä sinne tulee lisäiltyä.

Muistathan, että teen myös tilauksesta villa- ja huopa-teoksia, maalauksia, piirroksia, virkkattuja hahmoja jne :)


// I have opened an Etsy-store! So now, if you want, you can purchase my items/works easily. These foxes and bears are the first ones listed in the shop, but there will be much more in the future! :)